logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls de fusta Tek

L'ús diari dels raspalls de fusta Tek aporta bellesa i salut al cabell.

Els raspalls per al cabell TEK, s'elaboren artesanalment només amb materials naturals com la fusta, que posseeix propietats terapèutiques ideals per a la salut i la bellesa del cabell.

raspalls cabell tek

Els raspalls de fusta Tek desenredan sense estirades

El mànec del raspall està fabricat amb fusta de freixe i les pues amb fusta de carpí inserides sobre una base de goma natural antiestàtica (no plàstica) que aporta una flexibilitat excepcional per a un raspallat suau i sense estirades. Important: En la part inferior del cautxú veuràs un petit orifici, no pensis que es tracta de cap defecte de fabricació. Aquest petit forat és necessari per permetre el pas d'aire i aportar la flexibilitat ideal per a un raspallat més suau. 
Les pues dels raspalls de fusta Tek estan perfectament polides i no presenten imperfeccions que puguin atrapar el pèl i danyar-ho. 

La fusta és ideal per a la salut i bellesa del cabell

La fusta de carpí té una estructura extremadament porosa, ideal per realitzar un estimulant massatge capil·lar que reactiva la circulació i millora l'aportació d'oxigen i nutrients per reforçar l'arrel del pèl. 
Durant el raspallat absorbeixen l'excés de greix i impureses dipositades en el cabell.RASPALLS
FUSTA

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
COLOR

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
BOSSA

Veure models
i preus

-> SHOP

Els raspalls de fusta Tek eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgics

La fusta i el cautxú natural no són conductors de l'electricitat pel que els raspalls de fusta Tek no electritzen el cabell.  
En els models de color, s'utilitzen pigments d'origen vegetal atóxics i no al·lergènics.

Els raspalls de fusta Tek són 100% resistents a l'aigua

Per no alterar les propietats naturals de la fusta els raspalls de fusta Tek no estan vernissats, per fer-los resistents a l'aigua se'ls aplica una capa de cera vegetal de carnauba i oli de llinosa. 
Poden rentar-se amb aigua tèbia i sabó neutre. Avís: no deixar assecar directament al sol o amb una font de calor (radiadors, assecador)

Un raspall per a cada tipus de cabell

A més dels productes de tractament capil·lar és molt important l'ús del raspall adequat i una rutina correcta de raspallat són indispensables per a la seva bellesa i salut. 
Tek elabora diferents models per adaptar-se als diferents tipus de cabell i necessitats específiques.

L'ús diari dels raspalls Tek, aporta lluentor, volum i elasticitat al cabell.


Raspalls Tek, la resposta més natural per a la salut del teu cabell

Les 6 propietats dels raspalls de fusta Tek:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del pèl
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgics
  • Antiestàtics
Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.