logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Pintes de fusta Tek

La resposta més natural per al teu cabell

Les pintes de fusta Tek estan elaborades amb fusta de freixe 100% certificada FSC. Són ideals per desenredar el cabell i eliminar els nusos amb suavitat. 
Molt pràctics per aplicar productes de cura capil·lar sobre el cabell humit.

pintes cabell tek

Les pintes de fusta Tek desenredan sense estirades

Són ideals per desenredar el cabell i gràcies a la particular forma de les pues, acabades i polides artesanalment, asseguren un contacte delicat fins i tot en cabell mullat.
Les pintes Tek estan acabades i polimentades a mà pel que no presenten imperfeccions que puguin danyar el cabell ni irritar la pell.PINTES
FUSTA

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
FUSTA

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
ASSECADOR

Veure models
i preus

-> SHOP

Les pintes de fusta Tek eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgiques

Les pintes de fusta Tek no produeixen l'efecte “frizz” en el cabell ja que la fusta és un material antiestàtic per naturalesa.
En els models de color, s'utilitzen pigments d'origen vegetal atóxics i no al·lergènics. 

La fusta és ideal per a la bellesa i salut del cabell

La fusta és hipoal·lèrgica i posseeix unes propietats naturals idònies per a la cura diària del cabell. Les pintes de fusta Tek realitzen un massatge capil·lar terapèutic que absorbeix l'excés de greix i impureses, estimula la circulació sanguínia i millora l'aportació d'oxigen i nutrients a l'arrel del pèl. 

Les pintes de fusta Tek són 100% resistents a l'aigua

Per no alterar les propietats naturals de la fusta les pintes Tek no estan vernissades. Per fer-los resistents a l'aigua estan protegits amb cera vegetal de carnauba i oli de llinosa.
Poden rentar-se amb aigua tèbia i sabó neutre. Avís: no deixar assecar directament al sol o amb una font de calor (radiadors, assecador)

Diferents models per satisfer cada necessitat

Les pintes de pues amples estan indicades per a cabell arrissat i ondulat i les pues estretes per a cabell curt o fi i per a la cura de la barba. Les mesures petites són ideals per a bossa i viatge. Els models que combinen diferents tipus de pues són pràctics per a ús familiar.

L'ús diari de les pintes Tek ajuden al cabell a recuperar la seva vitalitat.


Pintes Tek, la resposta més natural per a la salut del teu cabell

Les 6 propietats de les pintes de fusta Tek:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del pèl
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgiques
  • Antiestàtiques
Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.