logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Tek Raspalls de Massatge corporal

Línia Tek de raspalls de massatge corporal elaborats amb materials naturals i biodegradables.

Els raspalls de massatge corporal Tek, amb cautxú natural hipoal·lérgic i pues de fusta natural sense vernissar, protegides amb oli de llinosa i cera vegetal de carnauba, realitzen un intens massatge sobre la dermis drenant profundament el teixit adipós. 

Els raspalls de massatge Tek estan indicats per al tractament de la cel·lulitis i recomanats per millorar l'absorció de cremes reafirmants, estimulants i anticel·lulítiques, faciliten la penetració dels principis actius de les cremes cosmètiques i potencien les seves propietats.

raspalls bany i massatge Tek

Tek Raspalls de Bany

Línia Tek de raspalls de bany elaborats amb materials naturals i biodegradables: suport i mànec de fusta natural i fibra natural. 

Els raspalls de Bany Tek estan disponibles en tres versions:

  • Raspalls de Bany amb fibra de Tampico: (fibres rígides) s'obté de les fulles de l'Atzavara mexicà, és ideal per eliminar profundament les cèl·lules mortes i les impureses de la pell.
  • Raspalls de Bany amb fibra de Coco: (duresa mitjana) s'extreu del coco sec i és molt resistent a l'aigua. Ideal per a la higiene i realitzar un energitzant i beneficiós massatge.
  • Raspalls de Bany amb fibra natural: (fibres suaus) és particularment adequat per a un massatge delicat i per a pells sensibles.

El seu ús diari redueix l'estrès, el cansament i la tensió aportant relaxació i una confortable sensació de benestar.

Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.