logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls per a nen i bebè

Raspalls per a nens en materials 100% naturals, elaborats amb fusta natural de freixe sense vernissar. Hipoal·lèrgics.

El raspall de bebè amb fibres naturals és adequat per a eliminar suaument la crosta làctia.

raspall cabell per a nen i bebè

El raspall per a nens Baby Tek desenreda el cabell sense estirades

Les pues de fusta estan inserides sobre una base de goma natural antiestàtica que aporta una flexibilitat excepcional per a un raspallat suau i sense estirades. Important: En la part inferior del cautxú veuràs un petit orifici, no pensis que es tracta de cap defecte de fabricació. Aquest petit forat és necessari per a permetre el pas d'aire i aportar la flexibilitat ideal per a un raspallat més suau sobretot en el pèl delicat dels nens.

Les pues dels raspalls per a nens Tek estan perfectament polides i no presenten imperfeccions que puguin atrapar el pèl i danyar-lo. Estudiades i dissenyades per a penetrar fàcilment en el cabell i raspallar-lo amb la màxima delicadesa.

Tots els materials utilitzats per a l'elaboració dels raspalls per a nens Tek són naturals, atóxics i no al·lergènics.RASPALLS
NENS

Veure models
i preus

-> SHOP

PINTES
FUSTA

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
BOSSA

Veure models
i preus

-> SHOP

certificaciones

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.