logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls de Senglar Tek

Raspalls per al cabell amb fibres naturals de pèl de senglar

Els raspalls per al cabell TEK s'elaboren artesanalment només amb materials naturals. Fibres naturals de pèl de senglar de primera qualitat i mànec en fusta natural 100% certificada FSC.

Raspalls Senglar

Els raspalls de senglar Tek desenreden sense estirades

Les fibres naturals de pèl de senglar tenen una especial capacitat per a penetrar en el cabell, desenredan suaument els nusos sense provocar estirades al cabell. 

Les fibres naturals de pèl de senglar Tek aporten lluentor i volum

El raspall amb fibres naturals de pèl de senglar actua com un condicionador natural per al nostre cabell. Distribueix uniformement el greix natural per tot el cabell aportant lluentor i reparant-lo, millorant així la seva salut. També és adequat per a distribuir olis capil·lars. A més, dóna volum al cabell i li aporta un tacte més sedós i suau.RASPALLS
SENGLAR

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
ASSECADOR

Veure models
i preus

-> SHOP

RASPALLS
FUSTA

Veure models
i preus

-> SHOP

Els raspalls de senglar Tek eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgics 

Les fibres naturals de pèl de senglar i el mànec en fusta no són conductors d'electricitat pel que els raspalls de senglar Tek no electritzen el pèl. 
Tots els materials utilitzats per a l'elaboració dels raspalls de senglar Tek són naturals, atòxics i no al·lergògens.

Les fibres naturals de pèl de senglar Tek milloren la salut del cabell 

Les fibres naturals de pèl de senglar afavoreixen la circulació sanguínia del cuir cabellut, reforcen el fol·licle capil·lar i estimulen el creixement del cabell. Milloren la textura i l'aspecte general del cabell.

Un raspall per a cada tipus de cabell

A més dels productes de tractament capil·lar és molt important l'ús del raspall adequat i una rutina correcta de raspallat són indispensables per a la seva bellesa i salut. 
Tek elabora diferents models de raspalls amb fibres naturals de pèl de senglar per a adaptar-se als diferents tipus de cabell i necessitats específiques. Fibres naturals de pèl de senglar curtes per a cabells curts i fins i llargues per a cabell llarg i abundant. 

Particularment indicats per a extensions, cues de cavall, recollits, etc.

L'ús diari dels raspalls Tek, aporta lluentor, volum i elasticitat al cabell.

Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.