logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls Antibacterians Professionals

El primer i autèntic raspall antibacterià i un instrument essencial per als estilistes professionals.

Raspalls Antibacterians professionals, amb un potent agent antimicrobià afegit que neutralitza els bacteris i evita la transmissió de gèrmens.

Raspalls antibacterians

Els nous raspalls antibacterians professionals Ceramik antimicrobià són el fruit d'una nova tecnologia aplicada a les fibres del raspall, que estan elaborades amb un material especial resistent a la calor, el Niló teleftalat de polibutilè, al qual s'afegeix un potent antibacterià, similar a l'utilitzat en les teles destinades a les sales d'operacions, capaç de combatre bacteris com el staphylococcus aureus. 

El cos dels raspalls antibacterians està tractat amb anodització a l'oxigen que fa que siguin raspalls “easy cleaner”. 

Mànec de disseny ergonòmic pro-grip de fusta ultralleugera per a reduir l'esforç al mínim. Ha estat estudiat adequadament per a facilitar l'empunyadura.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.