logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls professionals Fusta i Senglar

Línia de raspalls professionals per a perruqueria elaborats amb elements naturals: cautxú natural antiestàtic, mànec i pues de fusta i raspalls de fibres naturals de pèl de senglar.

Raspalls cabell fusta i senglar

Raspalls professionals de fusta

Els raspalls per al cabell TEK, s'elaboren artesanalment només amb materials naturals com la fusta, que posseeix propietats terapèutiques ideals per a la salut i la bellesa del cabell.

Raspalls professionals per a perruqueria

La fusta és ideal per a la salut i bellesa del cabell

La fusta de carpí té una estructura extremadament porosa, ideal per a realitzar un estimulant massatge capil·lar que reactiva la circulació i millora l'aportació d'oxigen i nutrients per a reforçar l'arrel del pèl. 

Eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgics

La fusta i el cautxú natural no són conductors de l'electricitat pel que els raspalls de fusta Tek no electritzen el cabell. 
En els models de color, s'utilitzen pigments d'origen vegetal atòxics i no al·lergògens.

Els raspalls professionals de fusta Tek desenredan sense estirades

El mànec del raspall està fabricat amb fusta de freixe i les pues amb fusta de carpí inserides sobre una base de goma natural antiestàtica (no plàstica) que aporta una flexibilitat excepcional per a un raspallat suau i sense estirades. Important: En la part inferior del cautxú veuràs un petit orifici, no pensis que es tracta de cap defecte de fabricació. Aquest petit forat és necessari per a permetre el pas d'aire i aportar la flexibilitat ideal per a un raspallat més suau. 
Les pues dels raspalls de fusta Tek estan perfectament polides i no presenten imperfeccions que puguin atrapar el cabell i danyar-lo.

Els raspalls professionals de fusta Tek són 100% resistents a l'aigua

Per a no alterar les propietats naturals de la fusta els raspalls de fusta Tek no estan vernissats, per a fer-los resistents a l'aigua se'ls aplica una capa de cera vegetal de carnauba i oli de llinosa. 
Poden rentar-se amb aigua tèbia i sabó neutre. Avís: no deixar assecar directament al sol o amb una font de calor (radiadors, assecador)

Raspalls Tek, la resposta més natural per a la salut del teu cabell

Les 6 propietats dels raspalls de fusta Tek:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del pèl
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgics
  • Antiestàtics

 

Raspalls professionals de Senglar

Raspalls de fibres naturals de pèl de senglar de primera qualitat i mànec en fusta natural 100% certificada FSC.

Les fibres naturals de pèl de senglar afavoreixen la circulació sanguínia del cuir cabellut, reforcen el fol·licle capil·lar i estimulen el creixement del cabell. Milloren la textura i l'aspecte general del cabell.

Raspalls professionals per a perruqueria

Els raspalls professionals de senglar Tek eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgics

Les fibres naturals de pèl de senglar i el mànec en fusta no són conductors d'electricitat pel que els raspalls de senglar Tek no electritzen el cabell. 
Tots els materials utilitzats per a l'elaboració dels raspalls de senglar Tek són naturals, atòxics i no al·lergògens.

Les fibres naturals de pèl de senglar Tek aporten lluentor i volum

El raspall amb fibres naturals de pèl de senglar actua com un condicionador natural per al nostre cabell. Distribueix uniformement el greix natural per tot el cabell aportant lluentor i reparant-lo, millorant així la seva salut. També és adequat per a distribuir olis capil·lars. A més, dóna volum al cabell i li aporta un tacte més sedós i suau.

Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.