logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Raspalls de Ceràmica professionals i antibacterians

Línia de raspalls de ceràmica i antibacterians professionals per a perruqueria. Made in Italy.

El nou raspall professional Ceramik antimicrobià és el fruit d'una nova tecnologia aplicada a les fibres del raspall, que són elaborades amb un material especial resistent a la calor, el niló teleftalat de polibutilè, al qual s'afegeix un potent antibacterià, similar a l'utilitzat en les teles destinades a les sales d'operacions, capaç de combatre bacteris com el staphylococcus aureus.

Raspalls Ceramik antibacterians

COS EN CERÀMICA
Gràcies a una avançada tecnologia, TEK ha elaborat el cos del seu raspall de ceràmica amb un especial recobriment ceràmic, capaç de distribuir millor la calor, reduint el temps d'assecat, agilitant el "brushing" i evitant l'estrès del cabell. Elimina el crespat.

MÀNEC EN FUSTA
Mànec de disseny ergonòmic pro-grip de fusta ultralleugera per a reduir l'esforç al mínim. Ha estat estudiat adequadament per a facilitar l'empunyadura. 

Els raspalls de ceràmica assequen el cabell més ràpid sense danyar-lo

La ceràmica utilitzada és un material natural i molt resistent (gairebé irrompible). A diferència del tradicional raspall de metall que concentra la calor en un sol punt, la ceràmica reparteix la temperatura de forma uniforme. En estar tot el cos del raspall a la mateixa temperatura es redueix el temps d'assecat i evita l'estrès tèrmic al cabell.

cepillo tradicional
El cos tradicional concentra la calor en un sol punt, augmentant excessivament la temperatura

cepillo ceramica
El cos TEK distribueix la calor uniformement evitant el xoc tèrmic al cabell

Un allisat amb més volum i més durador

La particular porositat de la ceràmica tanca l'escata del cabell i aconsegueix un allisat perfecte, amb més volum i molt més durador fins i tot en cabell molt fi. A més, fixa la coloració en cabells tenyits.

els raspalls de ceràmica tanquen l'escata del cabell

Els raspalls de ceràmica eviten l'encrespat i són hipoal·lèrgics

La ceràmica no és conductora de l'electricitat i evita l'efecte electritzant derivat de l'energia electroestàtica que es produeix amb l'ús de l'assecador.

Un cabell més sa i brillant

El resultat del raspall per a allisar Ceramik és immediatament visible: ressalta l'aspecte sa i brillant del cabell.

Raspalls Tek, la resposta més natural per a la salut del teu cabell

Les 6 propietats dels raspalls de fusta Tek:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del pèl
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgics
  • Antiestàtics
Tots els raspalls i pintes Tek estan elaborats artesanalment només amb materials naturals i són hipoal·lérgics i antiestàtics.

certificacions

Certificat FSC ("Forest Stewardship Council" Cert. num. C00293) que garanteix que tota la fusta utilitzada per Tek procedeix de boscos gestionats de forma responsable.

Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.

Els productes Ceramik by Tek estan testats per l'ISTEC-CNR (istituto di scienza e tecnologia dei materiali ceramici - consiglio nazionale della ricerche) que prova que els productes estan recoberts amb material ceràmic.