logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Pintes de Carboni Professionals

Pintes professionals de carboni pur (aliatge). Antiestàtiques i Antibacterianes.

Pintes de Carboni Antibacterianes professionals, amb un potent agent antimicrobià afegit que neutralitza els bacteris i evita la transmissió de gèrmens.

pintes carboni

Les pintes de carboni antibacterianes per a ús professional són el fruit d'una avançada recerca tecnològica. Estan fabricades amb un aliatge de carboni pur a la qual s'afegeix un poderós antibacterià, la qual cosa ho converteix en l'única pinta capaç de neutralitzar els gèrmens i bacteris, tals com el staphillococcus aureum, en un 99,99%.

Gràcies a un acurat procés de poliment les seves pues no presenten imperfeccions pel que atrapen perfectament el cabell entre les seves pues, tant humit com sec, i permeten la màxima precisió durant la fase de tall. A més són totalment antiestàtiques.

Les pintes de carboni antibacterianes es poden rentar fàcilment amb aigua i sabó i no necessiten ser esterilitzades: atès que l'ingredient antibacterià està barrejat amb el propi aliatge de carboni, el seu efecte antibacterià està garantit per a tota la vida.

¡L'instrument perfecte per a estilistes professionals!