logo tek
icona-telèfon610 260 003

La resposta més natural per a la salut del teu cabell

Des de 1977 Tek fabrica tots els seus productes només amb materials naturals amb un respecte absolut pel medi ambient.

Tek, empresa

Tek és una empresa italiana que produeix raspalls i pintes en fusta natural 100% certificada FSC. Cadascun dels materials dels productes en fusta Tek és elaborat seguint els principis d'ecosostenibilitat. Els raspalls i pintes Tek combinen la artesania made in Italy i la tecnologia, sense deixar de costat el disseny i la moda. 

Els productes Tek es dirigeixen als diferents sectors de mercat de la cosmètica i la bellesa com a salons de bellesa, perfumeries, herboristeries i farmàcies.

HISTÒRIA

Tek neix en 1977 a partir d'una idea de Giulio Valsecchi i es posiciona en el mercat italià amb un producte patentat i únic: els raspalls amb pues de fusta. L'elecció de la fusta com a material és deguda a les seves òptimes qualitats específiques, ideal per a la bellesa i la salut del cabell.

Tek es consolida ràpidament com una empresa innovadora i d'èxit. Els productes Tek han estat exposats en el museu MOMA (Museu d'Art Modern de Nova York) i han rebut un reconeixement en la Selecció d'Honor en l'exposició internacional Gran Design en el Museu de la Ciència i la Tècnica de Milà.

En el 2000, per a reforçar la presència en el sector professional, Tek crea el Raspall Ceramik, el primer raspall que utilitza la tecnologia aeroespacial per a garantir als professionals de la perruqueria un "brushing" perfecte. Els raspalls Ceramik són el resultat d'una tecnologia innovadora: sobre el tub s'aplica amb làser un especial recobriment de silici de ceràmica.

ORGANITZACIÓ

Els productes Tek estan 100% fets a mà a Itàlia i es caracteritzen per l'alta qualitat i l'atenció al disseny i la moda, sense oblidar la gran tradició de l'artesania que sempre ha caracteritzat al nostre país.

certificació fsc
Per a Tek "Fet a Itàlia" és sinònim de:
  • Artesania : Cada accessori està fet a mà per personal expert, per la qual cosa l'empresa pot garantir una producció que opera d'acord als alts estàndards d'ètica sense l'ús de treball infantil
  • Cura del detall : Tots els productes s'examinen individualment abans de ser envasats
  • Atenció al medi ambient : Tek utilitza fusta certificada 100% FSC "Forest Stewardship Council". FSC promou a nivell mundial una gestió de boscos respectuosa amb el medi ambient, socialment útil i econòmicament sostenible.
  • Qualitat : Tek sempre està buscant noves tecnologies per a crear productes innovadors
  • Bellesa : Colors de moda i disseny acuradament estudiat fan que els productes Tek siguin únics.
Tek no només produeix productes sota la seva pròpia marca, sinó que també sovint col·labora amb marques de renom com Emporio Armani, L'Oreal, Kerastase, Wella, Victoria Secret i molts altres.

RESPECTE Al MEDI AMBIENT

Tek es distingeix també per la consciència ambiental a través de la qual opera al llarg de tota la cadena de producció:
  • La fusta utilitzada procedeix de boscos gestionats de manera correcta i responsable
  • S'utilitza goma natural derivada del cautxú per a no utilitzar els derivats del petroli
  • Acabat final fet a mà, d'acord amb els principis d'ecosostenibilitat a través de l'ús d'oli i cera vegetal acolorida amb colorants vegetals
  • Embalatge de cartó natural fabricat d'acord amb el Well Managed Forest que certifica que les fibres de cartó provenen de boscos de cultiu integrat sostenible.

CERTIFICACIONS

TEK està sempre atenta al sistema eco-ambiental i a una política de desenvolupament sostenible, evitant a més la desforestació selvàtica. Totes les fustes utilitzades tenen la certificació FSC "Forest Stewardship Council" (Consell d'Administració Forestal) Cert. num. C00293

A més l'empresa Tek posseeix la certificació B Corp, segell de comerç just quant a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.

certificacions

Tek utilitza Pure Energy, RECS electricitat certificada i participa en el desenvolupament de la producció d'energia a partir de fonts renovables com el sol, el vent i l'aigua.
certificació enel

Importador exclusiu TEK:
VAJOLET DIFFUSION, S.L.
dels Prats, 27 Can Plana
17404 Riells i Viabrea (Girona)
Tel. 610 260 003